Turneringer i ungdomsfotballen

Klubber oppfordres til å presentere sine turneringer på denne siden, forutsatt at de oppfyller visse minimumskrav. Lag som har deltatt i attraktive utenlandske turneringer oppfordres til å dele sine erfaringer med oss slik at denne informasjonen også blir tilgjengelig for andre. Turneringsoversikten blir ikke bedre enn hva vi brukerne gjør den til!

Viser 1 - 5 av 5 treff
Dato
til
Sted
Tønsberg
Denne turneringen er del av Flint Fotball Festival og tilbyr spill i klassene J12 og G12 basert på konseptet multinivåturnering. Det betyr at alle lag er sikret jevne kamper uansett ferdighetsnivå. Turneringen har plass til omtrent 80 lag og kampene spilles på ti 9er-baner på Flint ESSO Arena.
Dato
til
Sted
Tønsberg
Denne turneringen er del av Flint Fotball Festival og tilbyr spill i klassene J13 og G13 basert på konseptet multinivåturnering. Det betyr at alle lag er sikret jevne kamper uansett ferdighetsnivå. Turneringen har plass til omtrent 80 lag og kampene spilles på ti 9er-baner på Flint ESSO Arena.
Dato
til
Sted
Tønsberg
Denne turneringen er del av Flint Fotball Festival og tilbyr spill i klassene J14 og G14 basert på konseptet multinivåturnering. Det betyr at alle lag er sikret jevne kamper uansett ferdighetsnivå. Turneringen har plass til omtrent 80 lag.
Dato
til
Sted
Larvik og Sandefjord

Sandarcupen - Norges største helgeturnering

Internasjonal fotballturnering for gutter og jenter i alderen 8 - 19 år som spilles på topp natur- og kunstgressbaner baner i Larvik og Sandefjord helgen 12. - 14. august 2022.

Dato
til
Sted
Oslo

Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og unge 10 – 19 år, med 3v3 fotball for spillere 6-10 år siste helgen av turneringen.

Bokmerk og del