Turneringer i ungdomsfotballen

Klubber oppfordres til å presentere sine turneringer på denne siden, forutsatt at de oppfyller visse minimumskrav. Lag som har deltatt i attraktive utenlandske turneringer oppfordres til å dele sine erfaringer med oss slik at denne informasjonen også blir tilgjengelig for andre. Turneringsoversikten blir ikke bedre enn hva vi brukerne gjør den til!

Viser 1 - 8 av 8 treff
Dato
til
Sted
Tønsberg
Dette er en turnering for lag i klassene J12 og G12 som er basert på konseptet multinivåturnering. For ambisiøse lag i 2010-årskullet vil dette imidlertid være en fin anledning til å teste 9er-fotball, kanskje for første gang. Arrangementet oppfyller alle kriterier for turneringer i barnefotballreglementet, men er i tillegg laget slik at alle lag blir satt opp til å spille mot andre lag med tilsvarende ferdighetsnivå. Turneringen var opprinnelig planlagt gjennomført siste helgen i mai, men er nå besluttet flyttet til siste helgen i august.
Dato
til
Sted
Tønsberg
KANSELLERT.
Dato
til
Sted
Larvik og Sandefjord
KANSELLERT!
Dato
til
Sted
Oslo

Turneringen er kansellert.

Dato
til
Sted
Kristiansand, Vennesla og Flekkerøy
Sør Cup er en fotballturnering for barn og unge 8-19 år samt Stjerneklassen.
Dato
til
Sted
Trondheim
KANSELLERT!
Dato
til
Sted
Tønsberg
Turneringen er kansellert.
Dato
til
Sted
Tønsberg
KANSELLERT I 2021. Dette er en tredagers pinseturnering for lag i klasse G14 basert på konseptet multinivåturnering som i 2021 skulle arrangeres for femte gang. I 2021 kommer pinsen litt for tidlig til at turneringen lar seg gjennomføre på en trygg måte uten inngripende begrensninger. Derfor velger vi heller å tilby en egen klasse for G14-lag i vår turnering i starten av juli.

Bokmerk og del