Turneringer i ungdomsfotballen

Klubber oppfordres til å presentere sine turneringer på denne siden, forutsatt at de oppfyller visse minimumskrav. Lag som har deltatt i attraktive utenlandske turneringer oppfordres til å dele sine erfaringer med oss slik at denne informasjonen også blir tilgjengelig for andre. Turneringsoversikten blir ikke bedre enn hva vi brukerne gjør den til!

Viser 1 - 8 av 8 treff
Dato
til
Sted
Tønsberg
Flint U14 & U15 Cup er en turnering etter samme format som den tradisjonelle pinseturneringen Flint Micasa Cup. I 2021 arrangeres denne turneringen for klassene G14 og G15 samtidig ettersom Covid 19 ikke tillater gjennomføring av store idrettsarrangementer i pinsen.
Dato
til
Sted
Tønsberg
Dette er en turnering for lag i klassene J12 og G12 som er basert på konseptet multinivåturnering. For ambisiøse lag i 2010-årskullet vil dette imidlertid være en fin anledning til å teste 9er-fotball, kanskje for første gang. Arrangementet oppfyller alle kriterier for turneringer i barnefotballreglementet, men er i tillegg laget slik at alle lag blir satt opp til å spille mot andre lag med tilsvarende ferdighetsnivå. Turneringen var opprinnelig planlagt gjennomført siste helgen i mai, men er nå besluttet flyttet til siste helgen i august.
Dato
til
Sted
Oslo

Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og unge 10 – 19 år, med 3v3 fotball for spillere 6-10 år siste helgen av turneringen. I 2016 slo vi rekord med 2199 lag som deltok i Norway Cup. Deltagerne spilte rundt 6000 kamper i løpet av turneringen i 2016.

Dato
til
Sted
Tønsberg
Flint XXX U16 Cup er en tredagers helgeturnering på Flint ESSO Arena i Tønsberg for lag i klasse G16 helgen 13. til 15. august 2021. Turneringen skal gi et tilbud til sterke og ambisiøse lag som deltar i seriespill på øverste nivå i sin hjemlige serie.
Dato
til
Sted
Larvik og Sandefjord
Sandarcupen er en internasjonal fotballturnering for gutter og jenter i alderen 8 - 19 år som spilles på topp natur- og kunstgressbaner baner i Larvik og Sandefjord helgen 13 - 15 august 2021.
Dato
til
Sted
Kristiansand, Vennesla og Flekkerøy
Sør Cup er en fotballturnering for barn og unge 8-19 år samt Stjerneklassen.
Dato
til
Sted
Trondheim
Skandia Cup, i Trondheim, er blant Norges største fotballturneringer for barn og ungdom med ca. 10 000 deltagere pr. år.
Dato
til
Sted
Tønsberg
Dette er en tredagers pinseturnering for lag i klasse G14 basert på konseptet multinivåturnering som i 2021 skulle arrangeres for femte gang. I 2021 kommer pinsen litt for tidlig til at turneringen lar seg gjennomføre på en trygg måte uten inngripende begrensninger. Derfor velger vi heller å tilby en egen klasse for G14-lag i vår turnering i starten av juli.

Bokmerk og del