Turneringer i ungdomsfotballen

Klubber oppfordres til å presentere sine turneringer på denne siden, forutsatt at de oppfyller visse minimumskrav. Lag som har deltatt i attraktive utenlandske turneringer oppfordres til å dele sine erfaringer med oss slik at denne informasjonen også blir tilgjengelig for andre. Turneringsoversikten blir ikke bedre enn hva vi brukerne gjør den til!

Viser 1 - 8 av 8 treff
Dato
til
Sted
Tønsberg
Dette er en turnering for lag i klassene J12 og G12 som er basert på konseptet multinivåturnering. For ambisiøse lag i 2010-årskullet vil dette imidlertid være en fin anledning til å teste 9er-fotball, kanskje for første gang. Arrangementet oppfyller alle kriterier for turneringer i barnefotballreglementet, men er i tillegg laget slik at alle lag blir satt opp til å spille mot andre lag med tilsvarende ferdighetsnivå. Turneringen var opprinnelig planlagt gjennomført siste helgen i mai, men er nå besluttet flyttet til siste helgen i august.
Dato
til
Sted
Tønsberg
Flint U16 Cup er en tredagers helgeturnering på Flint ESSO Arena i Tønsberg for lag i klasse G16 helgen 13. til 15. august 2021. Turneringen skal gi et tilbud til sterke og ambisiøse lag som deltar i seriespill på øverste nivå i sin hjemlige serie. Turneringen vil også passe for vært sterke G15-lag.
Dato
til
Sted
Larvik og Sandefjord
KANSELLERT!
Dato
til
Sted
Oslo

Turneringen er kansellert.

Dato
til
Sted
Kristiansand, Vennesla og Flekkerøy
Sør Cup er en fotballturnering for barn og unge 8-19 år samt Stjerneklassen.
Dato
til
Sted
Trondheim
KANSELLERT!
Dato
til
Sted
Tønsberg
Turneringen er kansellert.
Dato
til
Sted
Tønsberg
Dette er en tredagers pinseturnering for lag i klasse G14 basert på konseptet multinivåturnering som i 2021 skulle arrangeres for femte gang. I 2021 kommer pinsen litt for tidlig til at turneringen lar seg gjennomføre på en trygg måte uten inngripende begrensninger. Derfor velger vi heller å tilby en egen klasse for G14-lag i vår turnering i starten av juli.

Bokmerk og del