Turneringer i ungdomsfotballen

Klubber oppfordres til å presentere sine turneringer på denne siden, forutsatt at de oppfyller visse minimumskrav. Lag som har deltatt i attraktive utenlandske turneringer oppfordres til å dele sine erfaringer med oss slik at denne informasjonen også blir tilgjengelig for andre. Turneringsoversikten blir ikke bedre enn hva vi brukerne gjør den til!

Viser 1 - 4 av 4 treff
Dato
til
Sted
Fire forskjellige steder
Vinterserien er basert på turneringsformatet Multinivåturnering som sørger for at alle lag får jevne kamper og at man spiller mot lag fra andre fotballkretser. Seriespillet skal foregå over fire helger på fire forskjellige steder rundt Oslofjorden. Kapasiteten er satt til 40 lag.
Dato
til
Sted
Tønsberg
Denne turneringen er del av Flint Fotballfestival og tilbyr spill i klassene J12 og G12 basert på konseptet multinivåturnering. Det betyr at alle lag er sikret jevne kamper uansett ferdighetsnivå. Turneringen har plass til omtrent 80 lag og kampene spilles på tolv 9er-baner på Flint ESSO Arena.
Dato
til
Sted
Tønsberg
Denne turneringen er del av Flint Fotballfestival og tilbyr spill i klassene J13 og G13 basert på konseptet multinivåturnering. Det betyr at alle lag er sikret jevne kamper uansett ferdighetsnivå. Turneringen har plass til omtrent 80 lag og kampene spilles på ti 9er-baner på Flint ESSO Arena.
Dato
til
Sted
Tønsberg
Denne turneringen er del av Flint Fotball Festival og tilbyr spill i klassene J14 og G14 basert på konseptet multinivåturnering. Det betyr at alle lag er sikret jevne kamper uansett ferdighetsnivå. Turneringen har plass til omtrent 80 lag.

Bokmerk og del