Flint U12 Cup 2021

Flint ESSO Arena med 12 stk 9er-baner

Flint ESSO Arena med 12 stk 9er-baner

Kort om turneringen

Flint U12 Cup er en todagers helgeturnering på Flint ESSO Arena i Tønsberg for lag i klassene J12 og G12 i helgen 29. til 30. mai 2021 hvor alle kampene spilles som 9er-fotball.
Turneringen vil også passe for ambisiøse lag i klassene J11 og G11 som ønsker å teste 9er-fotball innenfor kontrollerte rammer. 

Flint U12 Cup arrangeres basert på turneringsprinsippet multinivåturnering. Hovedmålet for denne turneringsformen er at alle lag skal få en god sportslig opplevelse uansett hvilket ferdighetsnivå de har. Dette er mulig fordi turneringen har mange lag, kun en klasse og arrangementet gjennomføres på mange baner innenfor vårt svært kompakt arenaområde.

Turneringen oppfyller alle krav som NFF stiller til arrangementer i barnefotballen, men er i tillegg utformet på en måte som innebærer at man unngår kamper mellom lag med forskjellig ferdighetsnivå. Rent praktisk skjer dette ved at kampoppsettet ikke er bestemt på forhånd. I stedet bestemmes motstanderlagene løpende etter en dynamisk modell på en måte som gir jevnbyrdige kamper og dessuten sørger for at kamper spilles med lag som ellers ikke møtes i normalt seriespill.

Lørdag spiller alle lag fire kamper à 15 minutter og søndag spiller alle lag tre kamper à 20 minutter. Samlet spilletid hver av dagene er altså en time og kampene vil bli konsentrert i bolker slik at det blir godt med tid til å tilbringe på stranden, gå i byen eller benytte de andre aktivitetstilbudene som vil bli etablert for turneringens deltakere.

Turneringen er spesielt tilrettelagt for klubber med en reisetid på inntil tre timer, altså klubber mellom «Kristiansand og Hamar».

Innkvartering og mat

For mange lag er dette den første overnattingsturneringen de deltar i. Derfor er det viktig for oss å legge godt til rette for innkvartering på skoler i umiddelbar nærhet av arenaene, slik at alt ligger innenfor gangavstand.

Det er også viktig for oss å tilby god og næringsrik mat på tidspunkter som er tilpasset kampavviklingen. Lag med A- og B-kort får derfor servert et måltid med varm lunch midt på dagen. På den måten har laglederne kontroll på at alle får i seg godt med mat og at behovet for lommepenger blir minimalt.

Lag kan delta uten å kjøpe A- eller B-kort, men det er vår helt klare mening at felles bespisning gir en ekstra dimensjon til turneringsopplevelsen. 

Antall lag

Ettersom Flint ESSO Arena har plass til hele 12 baner i denne størrelsen, har turneringen potensielt kapasitet til nesten 100 lag.

2021 blir det første året vi gjennomfører denne turneringen og vi har ambisjon om å samle 50 til 70 lag og å få en god fordeling mellom jente- og guttelag. Antall lag i hver av klassene må være delelig på 8.

Påmelding

Vi vil åpne for påmeldinger i oktober 2020. Vi har ingen siste påmeldingsfrist, men plutselig har vi nådd det antall lag turneringen har plass til. Det skal alltid lønne seg å melde seg på tidlig.

Lag melder seg på ved å sende mail til birger@fotballungdom.no

Påmeldingsavgiften er 2.000 kroner pr. lag, men lag som kjøper A- eller B-kort får følgende rabatter ved tidlig påmelding:

 • 1.000 kroner pr. lag for de første 30 lagene
 • 500 kroner pr. lag for de neste 20 lagene

Turneringen tilbyr A- og B-kort for spillere og lagledere.

 • A-kort gjelder for lag som overnatter fra fredag til søndag på våre skoler i gangavstand fra arenaen.
  A-kort dekker to overnattinger, samt kveldsmat fredag, frokost, varm lunch og varm middag lørdag, frokost og varm lunch søndag.
  Basisprisen er 1.000 kr pr. deltaker (spillere og lagledere) og minimum antall kort pr. lag er 15.

 • B-kort gjelder for lag som overnatter fra lørdag til søndag på våre skoler i gangavstand fra arenaen.
  B-kort dekker en overnatting, varm lunch og varm middag lørdag, frokost og varm lunch søndag.
  Basisprisen er 750 kr pr. deltaker (spillere og lagledere) og minimum antall kort pr. lag er 15.

 • C-kort gjelder for lokale lag eller lag som organiserer egen innkvartering. Disse lagene får varm lunch lørdag og søndag.
  Prisen er 350 kr pr. deltaker (spillere og lagledere) og minimum antall kort pr. lag er 13.

Klubber som melder seg på tidlig eller som melder på flere lag, kan få følgende rabatter på A- og B-kort:

 • De første fem påmeldte lagene i hver krets får 200 kroner rabatt pr. deltager
 • De første 30 påmeldte lagene får 200 kroner rabatt pr. deltager
 • Klubber som melder på mer enn to lag, får 100 kroner rabatt pr. deltager og klubber som melder på mer enn fire lag får 200 kroner rabatt pr. deltager

Disse rabattene kan kombineres, men får uansett ikke overstige 300 kroner pr. deltager.

Påmeldingsavgift blir fakturert ved påmelding (men tidligst i januar) og deltakeravgift i april.

Påmeldte lag

Klubb Drakter Krets Lag J12 Lag G12
         
         
         
         
Flint Fotball Flint Vestfold 2 4
         
         
         
         

XXX er lag som er i gang med påmeldingsprosessen.

Ytterligere informasjon om turneringen

Mer informasjon for turneringen kommer etterhvert.

Arrangør

Arrangør av Flint U12 Cup er Flint Fotball som med neste hundre lag er en av landets største breddefotballklubber. På Flint ESSO Arena og tilhørende treningsfelt Granø har klubben totalt plass til tolv 9er-baner - fire med kunstgress og åtte med naturgress.

Turneringen kan kontaktes ved henvendelse til birger@fotballungdom.no

Bokmerk og del