Flint Micasa U14 Cup 2022

Status påmelding

Påmeldingen er nå forlengst avsluttet.

Spesifikk informasjon om årets arrangement finnes på den nye hjemmesiden.

Generell informasjon finnes nedenfor.

Kort om turneringen

Denne turneringen inngår i en serie med arrangementer som vi kaller Flint Fotballfestival.

Flint Micasa U14 Cup er en tredagers pinseturnering i Tønsberg for lag i klassene G14 og J14. Turneringen passer også for gode lag i klassene J13 og G13 som ønsker å spille 11er-fotball. I 2022 arangeres turneringen altså fra 4. til 6. juni.

Spillformen er 11v11.

Flint Micasa U14 Cup arrangeres basert på turneringsprinsippet multinivåturnering. Hovedmålet for denne turneringsformen er at alle lag skal få mange kamper mot andre lag med samme ferdighetsnivå. Dette er mulig fordi turneringen har mange lag, kun en aldersklasse og arrangementet gjennomføres på mange baner innenfor vårt svært kompakte arenaområde.

Turneringens øverste divisjon har et nivå minst på høyde med nasjonale eliteturneringer, mens andre lag får matching på sitt nivå i lavere divisjoner. Store klubber kan altså delta med alle sine nivådelte lag og være sikker på at alle lagene får en god sportslig opplevelse samtidig som klubben kan lage en sosial ramme rundt arrangementet for hele årgangen. Stadig flere klubber er opptatt av dette.

Vi ønsker å skape «minner for livet» også for lag som ellers aldri har mulighet for å «vinne noe». I denne turneringen kan det derfor gjerne være klubbens andrelag som ender opp med å spille TV-overført finale med dommertrio i sin divisjon og vinner den store pokalen.

Turneringsoppsett

Når vi regner med samarbeidsklubbenes baner har vi kapasitet til godt over 100 lag, men vi ønsker en gradvis vekst og planlegger i 2022 for omtrent 80 lag.
Flint Micasa U14 Cup vil uansett være blant de aller største rene U14-turneringene i Europa. 

Som i de foregående årene vil vi legge godt til rette for klubber med lang reisevei og på den måten sørge for at vi får stor geografisk spredning.

Turneringsoppsettet er laget med mål om at kamper skal spilles mellom lag med likt ferdighetsnivå:

 • Lørdag arrangeres en seeding-turnering hvor alle lag spiller fem korte kamper.
 • Søndag spiller alle lag tre gruppespillkamper i sin divisjonsavdeliing.
 • Mandag spiller alle lag sluttspillkamper eller plasseringskamper.

Totalt vil alle lag i løpet av turneringen spille 9 eller 10 kamper. Se mer detaljert beskrivelse av turneringsoppsettet nedenfor.

TV-produksjon

Vi har inngått avtale med Direktesport om TV-produksjon fra denne turneringern. Produksjonen vil bl.a. omfatte live-streaming med kommentering fra alle kampene på hovedbanen, samt intervjuer og reportasjer fra arenaen gjennom hele helgen.

Påmeldingsfrister

Vi har ingen siste påmeldingsfrist. Turneringen har en maksimalbegrensning på antall lag og i tillegg er vi avhengig av at antall deltagere i hver av klassene er delelig på 8.

Påmelding

Påmelding skjer på turneringens side i Profixio.

Påmedlingsavgiften er 4.000 kroner pr. lag som i tidligere år.

Turneringen tilbyr A-, B- og C-kort for spillere og lagledere.

 • A-kort gjelder for lag som ankommer fredag kveld og dekker tre overnattinger, fire kalde måltider, fire varme måltider og tre fruktkurver mellom måltidene.
  Basisprisen er 1.700 kr pr. deltaker (spillere og lagledere) og minimum antall kort pr. lag er 18.
 • B-kort gjelder for lag som ankommer direkte til kamp lørdag formiddag og dekker to overnattinger, to kalde måltider, fire varme måltider og tre fruktkurver mellom måltidene.
  Basisprisen er 1.400 kr pr. deltaker (spillere og lagledere) og minimum antall kort pr. lag er 18.
 • C-kort gjelder for lokale lag. Disse lagene får to varme måltider.
  Basisprisen er 500 kr pr. deltaker (spillere og lagledere) og minimum antall kort pr. lag er 15.

Lag som ønsker å benytte avtalene vi har framforhandlet med lokale hoteller i stedet for å overnatte i klasserom, betaler egne priser.

For lag som ankommer med fly og som ikke kan ta med allverdens med bagasje har vi mulighet til å tilby oppreide senger på skolene. Vi har mulighet for å organisere henting av lag på Gardermoen eller Torp.

Kontakt oss for ytterligere informasjon når dere har spesielle ønsker eller behov.

Ytterligere informasjon om turneringen

Informasjon for turneringen i 2022 blir gradvis oppdatert etter hvert som planleggingen gjennomføres.

Arrangør

Arrangør av Flint Micasa U14 Cup er Flint Fotball som med neste hundre lag er en av landets største breddefotballklubber. På Flint ESSO Arena og tilhørende treningsfelt Granø har klubben totalt plass til seks 11er-baner - to med kunstgress og fire med naturgress.

Turneringen kan kontaktes ved henvendelse til birger@fotballungdom.no

Bokmerk og del