Du er her

Caretaker Solskjær – genialt eller en kjempetabbe?

  • Caretaker Ole Gunnar Solskjær
     Caretaker Ole Gunnar Solskjær
Publisert: 30.12.2018

Både United-supportere og vi andre har vært klar over at laget har et spillermateriale som er langt bedre enn de resultatene i José Mourinhos tid som manager skulle tilsi.

Solskjær har en standing i klubben som gjør at han var rett person til å få ut hele det uforløste potensialet på direkten. Etter tre seire er entusiasmen tilbake for fullt. Denne vil sannsynligvis vedvare ut sesongen og kan meget vel medføre en plassering «Topp 4», som ut fra forutsetningene var det beste realistiske målet for klubben i inneværende PL-sesong.

Men hva skjer da?

Enten må klubben ansette Solskjær på permanent basis, men har han det som skal til for å føre klubben videre? Ingenting i hans trenerhistorikk tilsier at det er tilfelle.

Alternativt må de ansette en annen manager. Etter at Solskjær har hatt et halvt år i en posisjon hvor han ikke hadde noe å tape, vil en ny permanent manager igjen ha alt å tape. Slik David Moyes hadde da han tok over etter Sir Alex Ferguson.

For en ny permanent manager hadde det vært langt bedre å ta direkte over det havarerte skipet som José Mourinho etterlot.

Bokmerk og del